Els alumnes d'Educació Infantil de cinc anys de la classe del fons de la mar van fer un taller a la biblioteca que combina una mica de cuina i una mica de literatura, una mescla gairebé perfecte!! Sobre tot si tenim en compte que la recepta treballada ha estat de bombons de xocolata!! En primer lloc vam ordenar la recepte entre tots i totes i la vam llegir bé per tal d'assegurar-nos que els bombons sortissin ben bons; després ens vam transformar en pastissers i pastisseres i vam fer els bombons. Voleu la recepta? Aquí us la deixam per si voleu intentar-ho; i de regal una poesia!
BOMBONS
Ingredients
- Una tableta de xocolata
- Arròs inflat
Estris
- Una cullera sopera
- Un bol
- Eixugador de cabells
- Una palangana
Elaboració
- Trossejau la tableta de xocolata
- Col·locau la xocolata trossejada dins el bol
- Foneu la xocolata amb l'aire calent de l'eixugador.
- Quan la xocolata desfeta, afegiu-hi unes cullerades d'arròs inflat.
- Mesclau bé la xocolata i l'arròs inflat.
- Amb la cullera, agafau petites quantitats de la pasta i col·locau-les damunt la palangana o dins els motlets.
- Deixau refredar i els bombons estan a punt per menjar.
Pa amb xocolata
Un bon tros de xocolata
i un bocí petit de pa
són la solució més bona
per berenar.
El pa sempre allarga massa
la xocolata fa curt,
i així el compte de la vella
mai no surt.
Però si no surt el compte
tant se val, que res no hi ha
com el pa i la xocolata
per berenar.
Miquel Martí i Pol
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada