dijous, 22 de març del 2012

Novetats!

Aquesta setmana han arribat nous llibres a la biblioteca... Avui en presentem tres:



En primer lloc ' Un gos anomenat Danel' , una història sobre un fillet anomenat Danel que un dia abans d’un partit de futbol discuteix amb els seus amics. I crida i s’enfada tant que es converteix en un gos. A part dels seus amics, algú més es creurà que aquest gos és en realitat en Danel? Què passarà quan acabi a la gossera? Només els seus amics podran ajudar-lo!


En segon lloc un llibre per als més grans de l'escola, el tercer cicle...


' La Mari Pepa i el club dels tocats de l'ala'. La Mari Pepa vol saber qui és realment. Contínuament es pregunta com es pot dir Mari Pepa Gràcia Peris i tenir cara de xinesa. És per això que fa una crida buscant persones que sàpiguen realment qui són, però a la plaça de l’Arbre Solitari només s’hi presenta en Joanan amb els mateixos dubtes que ella: com pot dir-se Joanan Llopis Sans i ser més negre que el carbó. Quan decideixen marxar cap a casa, els crida l’atenció una maleta amagada entre les plantes, és d’en Víctor: un nen d’aquí, però que no té casa ni família. Aviat descobriran que aquest nen es troba en plena fugida: el persegueix en Dani Ogre, un home cegat per l’ambició i el poder que necessita en Víctor per fer un gran xou televisiu. Aconseguirà atrapar-lo?

I per acabar una aventura per riure...


 A 'El misterio de la momia' un important director està fent una pel·lícula sobre l'Antic Egipte... Al plató passen coses molt estranyes i una terrorífica mòmia té molt assustats als actors... Scooby i els seus amics hauran d'entrar en acció per descobrir el misteri d'aquesta mòmia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada